Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Tatuiruočių ir permanentinio akių voko kontūro pašalinimas su „Rejuvi“ Klaipėdoje

Tatuiruočių ir permanentinio akių voko kontūro pašalinimas su „Rejuvi“ Klaipėdoje

99.00 €
Buvusi kaina* 180.00 €
-45%

Prekės ID: 32377

Jaunystėje dažnai nesusimąstome ir padailiname kūną piešiniu, kuris vėliau sukelia begalę problemų ir tampa tikrai nepageidaujamu, vardan grožio atliktas ilgalaikis makiažas taip pat pabosta. Meskite iššūkį šioms problemoms ir lengvai jų atsikratykite!


Mes galime Jums padėti! NAUJIENA tatuiruočių šalinimo technologijoje! Unikalus dažų ištraukimo metodas „Rejuvi“, skirtas visiškai pašalinti tatuiruotes ar ilgalaikio - permanentinio makiažo dažus iš kūno.

Rejuvi tatuiruotės pašalinimo sistema yra unikalus tatuiruotės dažų ištraukimo metodas, skirtas visiškai pašalinti jūsų tatuiruotės dažų pigmentus iš jūsų kūno. Procedūroje naudojami tokie patys metodai, kaip ir atliekant jūsų originalią tatuiruotę - pašalinimo formulė pritaikoma dažams, naudojant tatuiruotės ar ilgalaikio makiažo mašiną. Būtent todėl šią procedūrą gali atlikti tik apmokytas tatuiruočių ar ilgalaikio makiažo atlikimo specialistas.

Ištraukimo kremas buvo specialiai sukurtas tam, kad būtų maišomas su originalios tatuiruotės dažais ir juos užfiksuotų. Tada formulė pavirsta tirštesne substancija, kurią oda lengvai išstumia, kartu su ja ištraukdama ir užsifiksavusius tatuiruotės dažus. Norint visiškai pašalinti tatuiruotę, paprastai reikia atlikti ne vieną procedūrą. Pasibaigus procedūrų kursui, oda per daugelį mėnesių grįš į savo natūralią būseną.

"Rejuvi“ tatuiruotės pašalinimo sistemos privalumų, palyginus su kitais tatuiruotės pašalinimo metodais, yra labai daug:

  • ši procedūra yra ne tokia skausminga kaip šalinant lazeriu;
  • procedūros eiga yra daug greitesnė ir efektyvesnė negu šalinant lazeriu ar plastine chirurgija;
  • procedūra vienodai veikia spalvinius pigmentus (priešingai nei lazeris);
  • mažesnė procedūros kaina palyginus su daugeliu lazerio procedūrų ar plastine chirurgija;
  • su „Rejuvi“ šalinimo sistema randams susidaryti yra žymiai mažesnė tikimybė nei šalinant lazeriu ar plastines chirurgijos pagalba.


Paprastai tatuiruotę galima pašalinti per 2-3 kartus, priklausomai nuo tatuiruotės dydžio. "Rejuvi“ tatuiruotės pašalinimo sistema yra tokia veiksminga, kad nedidelę tatuiruotę pavyksta pašalinti per vieną vienintelę procedūrą!

Išnaikinus tatuiruotę, Jums nereikės rinktis atitinkamos aprangos ar avalynės ir kompleksuoti dėl neestetiškai atrodančios tatuiruotės!

Įsigijus šį kuponą jūs įsigysite 3  x 3 cm  tatuiruotės naikinimą arba permanentinio akių voko kontūro naikinimą.

Prieš perkant kuponą rekomenduotina pamatuoti ir paskaičiuoti probleminės vietos plotą, o jei problema apima didesnį odos plotą, galite įsigyti daugiau kuponų.

  • Kuponas galioja 1 mėn. nuo jo įsigijimo;
  • Būtina išankstinė registracija nurodytu telefono numeriu;
  • Su savimi būtinai atsinešti AkcijaTau.lt kuponą;
  • Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas negaliojančiu, jeigu apie neatvykimą buvo perspėta mažiau negu prieš 24 valandas;
  • Vienas asmuo gali įsigyti neribotą kiekį kuponų.

 * Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

Grožio salonas "ABRAKADABRA"

Taikos pr. 141, PC Big 2

Klaipėda

Tel.  865119626

Akvilė Rupšytė
Adresas Taikos pr. 141, PC Big 2, grožio salonas "ABRAKADABRA"
El. paštas akvile.rupsyte@gmail.com
Tel. 865119626
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.