Informacija Taisyklės Garantijos, grąžinimai
Prisijungti
Tel.: +370 610 79995
El. paštas: info@akcijatau.lt

Masažas su bambuko lazdelėmis Vilniuje

Masažas su bambuko lazdelėmis Vilniuje

42.00 €
Buvusi kaina* 49.00 €
-14%

Prekės ID: 52988

Masažas su bambuko lazdelėmis  yra kreolų masažo rūšis. Seanso metu naudojamos tik specialiai paruoštos bambuko lazdelės. Kiekvienai kūno daliai naudojamos įvairaus dydžio ir formos pagaliukai, kuriuos galima užpilti smėliu ar grūdeliais.

Rytuose bambukas simbolizuoja amžiną jaunystę, sėkmę, ilgaamžiškumą. Bambukas atiduoda sukauptą gerąją energiją, atstato kūno energetinį balansą, gerina kraujo ir limfos cirkuliaciją, stimuliuoja imuninę sistemą, atpalaiduoja raumenis ir stangrina odą. Giliai atpalaiduojantis masažas bambuko lazdelėmis leis pajusti kūno ir sielos harmoniją, suteiks naujų jėgų ir energijos.

Šio tipo masažas, kaip ir rankinis masažas, atliekamas naudojant masažo aliejų. Taip pasiekiamas tvirtas ir neskausmingas lazdelių kontaktas su kūnu. Specialios masažo technikos dėka pasireiškia efektyvus poveikis organizmo kraujagyslių sistemai. Procedūrą lydi maloni muzika, kurios ritmu atliekami masažo judesiai.

Masažas su bambuko lazdelėmis puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims. Tai intensyvus ir gilus masažas, jo metu masažo meistras naudoja įvairaus ilgio ir storio bambuko lazdeles.

Dėl drenuojančio, atpalaiduojančio ir raminančio poveikio idealiai tinka sportininkų problemoms spręsti. Taip pat masažas su bambuko lazdelėmis itin veiksmingai mažina celiulitą ir užkertą kelią jo atsiradimui.

Šis masažas unikalus dar  ir tuom, kad po jo jausitės ir atsipalaidavę, ir energingi tuo pat metu. Apsilankius tokio tipo masaže organizme įvyksta pastebimi pokyčiai – suaktyvinama kraujotakos ir limfinė sistema, dingsta lėtinis nuovargis, atleidžiama raumenų įtampa. Taip pat sumažina depresijos ir streso tikimybę, gerina miegą, didina imunitetą. Ypač efektyvūs rezultatai pasiekiami kovojant su antsvoriu ir celiulitu.

 

Indikacijos, kada rekomenduojamas masažas:

Antsvoris;

Celiulitas;

Psichinis ir fizinis nuovargis;

Stresas;

Kraujotakos sutrikimai;

Limfinės sistemos sutrikimas.

 

Masažo trukmė 30 min.

  • Kuponas galioja 3 mėnesius (90 kalendorinių dienų) nuo kupono įsigijimo dienos;

  • Apsilankyti galima patogiu laiku I-V 8:00-21:00, VI 10:00-18:00;

  • Būtina išankstinė registracija telefonu +370 6 11 11 11 0 arba +370 600 03 150;
  • Užsiregistravus procedūrai ir neatvykus be išankstinio pranešimo (būtina pranešti prieš 24 val.), kuponas bus laikomas panaudotu.
  • Kuponą būtina pateikti administracijai;

  • Kuponas į pinigus nekeičiamas.

  * Įprasta paslaugos kaina, skelbiama paslaugą teikiančio pardavėjo internetinėje svetainėje, kainoraštyje ar kitame jo pateiktame šaltinyje šio AkcijaTau.lt pasiūlymo galiojimo metu.

Masažo Klinika, MB "Kinų masažas"
Įmonės kodas 306191451
Adresas S. Žukausko g. 21, Vilnius
El. paštas info@masazoklinika.lt
Tel. +37061111110
SLAPUKAI (angl. COOKIES)
Mūsų tinklapyje naudojami slapukai, kurie padeda padaryti svetainę patogesnę.